pHformula

Dit merk ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering. De unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie.

Mijn merken:

Nimue

Nimue is oorspronkelijk ontwikkeld in 1994 door een vooraanstaand plastische chirurg. Zijn destijds unieke behandelconcept was een doorbraak in huidverzorging. Het concept is ontwikkeld door een team van cosmetische wetenschappers met als doel de medische markt te betreden. Men vond dat een huid die in conditie was een betere wondgenezing en een beter algeheel resultaat gaf. Het succes van Nimue binnen de operatieve markt vind je tot op de dag van vandaag terug in de behandelfilosofie.

Institut Esthederm zonverzorgingsproducten

  • Optimaliseren van de bruining: de bruining is de beste bescherming tegen alle mogelijke schadelijke gevolgen van de zon.
  • De producten bieden volledige bescherming tegen huidveroudering.
  • Overgevoeligheid, zonneallergie, blaasjes, jeuk door de zon kan verholpen worden.
  • De beschermingsfactoren in de klassieke zonneproducten zijn enkel een indicatie tegen zonnebrand. De zonneproducten van Institut Esthederm houden rekening met de gevoeligheid van de huid, de UV-index(sterkte van de zon op een bepaalde plaats op een bepaald ogenblik) en de specifieke noden van elke huid.

Marc Inbane Natural Tanning Spray

De natural tanning spray van Marc Inbane is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid, dus geen worteleffect. Dit luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten zoals Aloë Vera en Gingko. Geschikt voor alle huidtypen en voor het hele lichaam. Het droogt snel en zonder vlekken. Zonder schadelijke UV-straling van de zon heeft u toch een vakantiekleur tot 5 dagen.

Caroline Cosmetics

De make-up lijn die bij Nenz Huidverbetering wordt gebruikt en verkocht wordt samen met Caroline nauwkeurig samengesteld zodat het voldoet aan de eisen van de klant. U kunt hierbij onder andere denken aan mascara, oogschaduw, potloden, lipstick, lipgloss, penselen en nog veel meer.

OPI nagellak Infinity Shine

De kleur op uw nagels hoeft de hele week niet meer te worden bijgewerkt. Met dit complete 3-stappen systeem kunt u genieten van een intense glans totdat u de kleur verwijdert.

Lycon Precision Waxing

Lycon Precision Waxing, dé elite onder de professionele waxen, is in 1978 opgericht in Australië. Lycon is marktleider op het gebied van harsen en wordt over de gehele wereld in meer dan 93 landen topsegment van wellnesscenters en schoonheidssalons. Het is een vrijwel pijnloze en supersnelle waxbehandeling voor zowel vrouwen als mannen. De waxen hebben een milde samenstelling en zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met bijenwas.


T. 06-4576 8534
E. info@nenz.nl