Behandelingen

Nenz Huidverbetering biedt een ruim aanbod van behandelingen om de meest stralende kant van uzelf te laten zien. Of u nu lijnen, rimpels of roodheid wil maskeren of acne wil genezen. Bij Nenz Huidverbetering zit u goed, want ik bied u graag een behandeling op maat. Wanneer u de salon bezoekt zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden, om zo uit te zoeken wat uw behoeften zijn.

Op basis van de huidclassificatie zullen we samen een doelgericht behandelplan maken voor het hoogst haalbare resultaat. Uw huid kan worden ingedeeld in één van de vier huidclassificaties, namelijk, Anti-aging, Zonbeschadigde huid, Acnehuid, Overgevoelige huid of een Gepigmenteerde huid.

Wat wil ik behandelen?

Anti-aging, lijnen en rimpels
In een anti-aging behandeling richt ik me op het stimuleren van het aanmaken van collageen en elastine. Hierdoor worden rimpels verminderd en wordt de huid verstevigd. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een resurfacting peeling van pHformula, een glycolbehandeling, SRC environmentally damaged skin, Microneedling of Hyaluronic behandeling van Nimue. Prijs vanaf € 82,50 incl. epileren, harsen en uitreinigen.

Acne
In de acnebehandelingen worden onzuiverheden, puistjes en talgophopingen verwijderd. Tijdens de behandeling wordt de grove poriestructuur verminderd en de acnelittekens aangepakt. Dit kan door resurfacing peeling van pHformula, TCA van zowel pHformula als van Nimue of een problemetic peel met de juiste actieve werkstoffen om de acne aan te pakken. Prijs vanaf € 82,50 incl. epileren, harsen en uitreinigen.

Pigmentvlekken
In de pigmentbehandelingen richt ik me op het egaliseren van de huidskleur, het verminderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. In deze behandeling wordt een mooie gladde huidstructuur gecreëerd die een direct jongere uitstraling geeft. Dit kan door een resurfacting peeling van pHformula of een problemetic peel van Nimue met de juiste actieve werkstoffen om het pigment aan te pakken. Prijs vanaf € 82,50 incl. epileren, harsen en uitreinigen.

Chronische roodheid
In deze behandeling richt ik me op het verminderen van de roodheden. Gesprongen adertjes of couperose of een rosacea huid kan ik behandelen. Zelfs een extreem gevoelige huid is geen probleem met de producten van pHformula of Nimue. Dit kan door een resurfacing peeling van pH of een problemetic peel van Nimue met aangepaste werkstoffen om de huid te versterken. Prijs vanaf € 82,50 incl. epileren, harsen en uitreinigen.

Onderhoud van de huid

Een overheerlijke en ontspannende behandeling waarbij u direct de deur uitgaat met een gelift, glad en gevoede huid. Wenkbrauwen worden geëpileerd, ontsierende haartjes verwijderd en een ontspannende massage, ook kunt u kiezen uit verschillende soorten maskers. 75 min vanaf € 72,50.

Korte behandelingen

Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor de korte behandelingen zoals epileren, harsen, wenkbrauwen/wimpers verven, aanbrengen van make-up. Natuurlijk niet te vergeten de bruidjes, hiervoor heb ik een speciaal bruidsarrangement samengesteld zodat u kunt stralen op de mooiste dag van uw leven!

Permanente make-up

Bij permanente make-up worden wenkbrauwen en eyeliners gepigmenteerd, zodat bepaalde onderdelen in het gezicht mooi geaccentueerd worden. Voor deze behandeling komt maandelijks een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste langs bij Nenz Huidverbetering.

Voor meer info of prijzen, stuur een e-mail naar info@nenz.nl of bel 06-4576 8534.


T. 06-4576 8534
E. info@nenz.nl